Mäntäkompressorit

Kaeser kompressorit

Laaja valikoimamme laadukkaita ja nykyaikaisia mäntäkompressoreita takaavat taloudelliset paineilmaratkaisut eri käyttötarkoituksiin. Valikoimastamme löytyy laadukkaat öljyvoidellut, öljyttömät ja hiljaiset kompressorit niin kotinikkarille kuin vaativalle ammattilaiselle jatkuvaan käyttöön. Laadukkaat tuotteemme takaavat luotettavan työnteon ja ammattimaisen lopputuloksen.

Saksalaiset Kaeser mäntäkompressorit

Kaeserin nykyaikaiset mäntäkompressorit tarjoavat paineilmaratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat ja tehokkaat mallit niin arkikäyttöön kuin vaativille ammattilaisille sekä teollisuuden eri osa-alueille. Kaeser mäntäkompressoreilla on 15-vuoden varaosatakuu ja saatte meiltä myös alkuperäiset Kaeser-kompressorin huoltotarvikkeet ja varaosat.

Kaeser kompressorit >>

Italialaiset Fini-Nuair ja Shamal mäntäkompressorit

Shamal ilmakompressorit kuuluvat Italialaiseen Fini-Nuair ryhmään. Shamal kompressorit on tarkoitettu vaativille ammattilaisille ja teollisuuskäyttöön. Finin valikoimasta löytyvät myös puhtaan ilman tuottamiseen kykenevät ilmakompressorit esimerkiksi laboratorioihin.

Shamal kompressorit >>

Gentilin Clinic Air paineilmakompressorit

Hiljaiset Gentilin Clinic Air sarjan paineilmakompressorit ovat öljyttömiä mäntäkompressoreita ja ne on suunniteltu erityisesti hammasklinikoille. Clinic Air sarjan kompressoreissa on kolmen vuoden takuu ja niihin on saatavissa laadukkaat äänieristysratkaisut (mallit 24 ja 50 litran säiliöllä).

Gentilin kompressorit >>


Hiljaiset kompressorit >> Öljyttömät kompressorit >>