Ruuvikompressorit

Kaeser ruuvikompressorit ovat varmatoimisia ja pitkäikäisiä, joten ne soveltuvat erinomaisesti tuotantoympäristöihin tai muuhun ammattikäyttöön. Kaeserin kompressorivalikoimasta löytyvät sekä kiilahihnakäyttöiset, että 1:1-suorakäytöllä toimivat ruuvikompressorit. Kaeser ruuvikompressorit on suunniteltu erittäin pitkäikäisiksi ja energiatehokkaiksi - huoltoystävällisyyttä unohtamatta.

Taloudelliset Kaeser ruuvikompressorit ammattikäyttöön

Kompressorin huolto- ja hankintakustannukset muodostavat vain pienen osan kompressorin elinkaarikustannuksista. Kaeserin taloudellisuus on alansa huippua. Energiatehokkuuden parantamiseksi Kaeser on kehittänyt erityisen SIGMA -profiilin, joka tuottaa enemmän paineilmaa ja kuluttaa vähän energiaa. Kaikki KAESER ruuvikompressorien ruuviyksiköt on varustettu tällä energiaa säästävällä roottoriprofiililla. Kaeser ruuvikompressorit muuttavat siihen johdetun sähköisen käyttöenergian kokonaisuudessaan lämpöenergiaksi. Kaeserin valikoimasta löytyvät sekä öljyvoidellut, että öljyttömät ruuvikompressorit.

Nopeussäädetyt ruuvikompressorit

Tietyissä käyttökohteissa ilmakompressorin nopeussäätö voi olla tarkoituksenmukainen. Siksi Painepiste Kompressorit Oy:n valikoimasta on saatavissa myös nopeussäädetyt ruuvikompressorit, jotka soveltuvat jopa 100-prosenttiseen kuormitukseen huollon tarpeen kuitenkaan lisääntymättä.

Öljyvoideltu >> Öljytön>>

Kaeser ruuvikompressorit