Ruuvikompressorit

Edustamme laadukkaita Kaeser ruuvikompressoreita, jonka valikoimasta löytyvät sekä kiilahihnakäyttöiset, että 1:1-suorakäytöllä toimivat ruuvikompressorit. Kaeser-ruuvikompressorit on suunniteltu erittäin pitkäikäisiksi ja energiatehokkaiksi – huoltoystävällisyyttä unohtamatta.

Taloudelliset Kaeser-ruuvikompressorit ammattikäyttöön

Kompressorin huolto- ja hankintakustannukset muodostavat vain pienen osan kompressorin elinkaarikustannuksista. Ruuvikompressori muuttaa siihen johdetun sähköisen käyttöenergian kokonaisuudessaan lämpöenergiaksi. Energiatehokkuuden parantamiseksi Kaeser on kehittänyt myös erityisen SIGMA-profiilin, joka tuottaa enemmän paineilmaa ja kuluttaa vähän energiaa. Kaikki KAESER-ruuvikompressorien ruuviyksiköt on varustettu tällä energiaa säästävällä roottoriprofiililla. Kaeserin valikoimasta löytyvät sekä öljyvoidellut, että öljyttömät ruuvikompressorit.

Nopeussäädetyt ruuvikompressorit

Tietyissä käyttökohteissa ilmakompressorin nopeussäätö voi olla tarkoituksenmukainen. Siksi Paineilma Kompressorit Oy:n valikoimasta on saatavissa myös nopeussäädetyt ruuvikompressorit, jotka soveltuvat jopa 100-prosenttiseen kuormitukseen huollon tarpeen kuitenkaan lisääntymättä.

Öljyvoideltu >> Öljytön>>

Kaeser ruuvikompressorit